8 4 Reasons

Drukke ouders kennen allemaal de extra stress om kinderen die rommelig zijn er goed uit te laten zien – goed als in, niet bedekt met vuil, modder en de rest. Ouders die nog aan het schoolroutine moeten wennen sturen hun kleintjes de eerste dagen naar school in een mooi shirt of jurkje, maar ze komen terug aan het einde van de dag met vlekken op de knieën, markeerstift op handen en kleren en het haar totaal in de war. Rommelige kinderen betekenen vaak ook een rommelig huis en een vieze auto – maar dit hoeft niet per se zo te zijn. Je kinderen kunnen gemakkelijk modder en vuil meenemen in de auto, maar je kunt op Dettol® vertrouwen. De volgende tips helpen je bij het schoonmaken van de rommel die de kinderen met zich meebrengen.

  • Gymles: Op school kunnen de gymlessen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Hierbij weet je vaak niet van te voren wat het gaat worden. Grasvlekken, modder, bacteriën en virussen zijn vaak de gevolgen van gymles.
  • Knutselklas: Uw kind werkt waarschijnlijk met verf, klei, kleurpotloden, stiften, lijm en plakband wanneer er wordt geknutseld. Probeer je geen zorgen te maken over deze knoeiboel – leerkrachten maken vaak gebruik van afwasbare materialen want ze weten hoe rommelig kinderen kunnen zijn. Gooi de kleren in de was en plak het meesterwerk van je kind met trots op de koelkast. Wanneer de lijm of verf op de buitenkant van de tas de rest van het huis helemaal vies maakt, gebruik dan Dettol® Hygiënische Oppervlakte Doekjes om het meeste vuil eraf te halen zodat niet nog meer spullen eronder komen te zitten.
  • De laatste twee minuten naar huis: Kinderen kunnen een puinhoop op elk moment creëren, waar dan ook. Stoeien met vrienden of het aaien van de modderige hond van de buren kan al gebeuren voordat ze van huis weg zijn. Regenachtige dagen betekenen dat de plassen je kind roepen om in te springen.

Met de hulp van Dettol® zal je in staat zijn om rommel en vuil te verwijderen. Hierdoor kun je genieten van het eten op tafel, kan er rustig huiswerk gemaakt worden en kun je ontspannen en andere leuke dingen doen wanneer de kinderen naar bed zijn.