325 COMMON BABY CONDITIONS 740X400

De ontluikende vriendschap tussen uw pasgeboren baby en uw huisdier is vaak even hilarisch als hartverwarmend. Daar waar het zeker is dat rotzooi en troep zal ontstaan, is het belangrijk dat het schoon blijft waar het noodzakelijk is. De meeste rotzooi die wordt veroorzaakt hoort bij het proces, maar er zijn een aantal scenario’s om te onthouden met de hulp van deze schoonmaaktips om de veiligheid van de baby te waarborgen.

Het eetgebied van een Huisdier

Iets simpels om u bewust van te zijn is hoe schoon het eetgebied van uw huisdier is. Huisdieren die droog voedsel eten zijn geneigd om hun eten van hun voedselbak af te verkruimelen en dus verspreiden ze kruimels over de vloer. Aangezien de kleine binnenkort of nu al gaat bewegen (en dus dicht bij de grond komt), zal dit probleem vragen om regelmatig schoonmaken. Voor een harde ondergrond kunt u Allesreiniger spray Power & Fresh gebruiken.

Vieze speeltjes huisdieren

Schoonmaaktips voor een andere omstandigheid die wellicht schadelijk kan zijn: wanneer uw baby het vieze speelgoed van uw huisdier in zijn/haar handen krijgt. Uw huisdier steekt zijn/haar neus in veel plekken waar u dat liever niet ziet- en u wil al helemaal niet dat uw kind speelt met verre van schoon speelgoed dat vuil kan zijn.  

Voor speelgoed van hard plastic gebruikt u Dettol Hygiënische Schoonmaak Doekjes om schoon te maken. Veeg de het vieze speelgoed af, spoel het goed af met water en droog deze vervolgens af voordat u uw huisdier weer laat rondrennen om er een op te halen. Speelgoed van textiel kunt u het beste in een handwas doen of in de wasmachine stoppen.

Door de omgeving schoon te houden voor uw baby en uw huisdier, creëert u een goede gezonde basis voor de relatie tussen de twee. Voer deze tips niet alleen uit voor de bescherming van uw baby, maar ook zodat uw huisdier en uw kind een levenslange vriendschap kunnen starten.