Dettol heeft meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van hygiëne en wij hechten veel belang aan het beschermen van (pasgeboren) baby’s tegen infecties. Daarom geven we elk jaar hygiënevoorlichting aan meer dan 8 miljoen nieuwe moeders wereldwijd.

Wij werken samen met verschillende partners, van liefdadigheidsorganisaties en ngo’s tot zorgverleners, zoals kinderartsen en verloskundigen, en verscheidene overheidsorganisaties in meer dan 40 landen wereldwijd. Ons doel is nieuwe moeders te bereiken en hen enkele eenvoudige maar effectieve gewoonten voor een gezonde hygiëne aan te leren voor het beschermen van de gezondheid van hun nieuwe baby en van het hele gezin. Dit is ongelooflijk belangrijk omdat elk jaar meer dan 800.000 kinderen jonger dan vijf jaar sterven als gevolg van diarree, een ziekte die voorkomen kan worden door een goede hygiëne. 

Ons doel is om nieuwe moeders te ondersteunen, hen te helpen hun gezinnen gezond te houden en hen te leren hoe kleine handelingen veel gezondheidsvoordelen kunnen opleveren en bescherming kunnen bieden aan het hele gezin.

Bij Dettol zijn we sterk overtuigd van de kracht van hygiënevoorlichting. Het raakt het hart van wie we zijn, omdat het helpt gezinnen te beschermen tegen ziekten en omdat het helpt om baby’s een gezonde start te geven.