Zorgen voor een hygiënische omgeving in huis als een nieuwe en werkende moeder kan in eerste instantie een ontmoedigende taak lijken. Raadpleeg deze schoonmaaktips van Dettol voor werkende moeders zodat u uw huis schoon kunt houden én meer tijd met uw gezin kan doorbrengen. Hier is de top drie schoonmaaktips voor werkende moeders die kunnen helpen bij het creëren en in stand houden van een schoon huis:

  1. Maak een schoonmaakrooster dat werkt voor u. Dit is vooral belangrijk voor werkende moeders. Wanneer de baby er eenmaal is, is organisatie de sleutel tot het bijhouden van de dagelijkse schoonmaaktaken terwijl u tegelijkertijd zoveel mogelijk tijd kunt doorbrengen met uw nieuwe baby. Verspreid uw schoonmaakklusjes over de week, en wijd een deel van uw tijd in het weekend aan schoonmaken. Zo kunt u zoveel mogelijk tijd doorbrengen met uw kleintje na werktijd.

  2. Ontdek manieren om te multitasken. Grote kans dat, zelfs met de beste organisatie, u het gevoel blijft houden dat u onvoldoende tijd heeft om uw huis echt de schoonmaakbeurt te geven die het nodig heeft en die uw baby verdient. Vind manieren om meerdere dingen op uw lijst in één keer af te strepen. Hierbij zal Vloeibare allesreiniger Power & Fresh goed van pas komen. Onze lijn van allesreinigers kan u kostbare tijd besparen die u kunt doorbrengen met uw geliefde kleine. Bijvoorbeeld: spray de badkuip en geef onze reinigersformule ongeveer 10 minuten om zijn werk goed te doen. Maak ondertussen de wastafel schoon en ga dan terug naar uw badkuip die na nog een snel doekje eroverheen nu brandschoon is. Dit is slechts één manier waarop u profijt kunt hebben van een enkele oplossing die kan helpen meerdere kamers en gebieden in uw huis schoon te maken.

  3. Probeer waar mogelijk, uw baby te betrekken bij uw taken. Geef uw baby bijvoorbeeld iets om mee te spelen terwijl u de was opvouwt. U heeft uw taken in een mum van tijd af, terwijl uw baby bezig en vermaakt blijft, en u kunt nog steeds een oogje in het zeil houden.

Hoewel het opvolgen van deze tips zullen helpen om uw leven als moeder makkelijker te maken, de realiteit is dat het wat tijd gaat kosten om te wennen aan een schoon huis onderhouden met een nieuwe, prachtige baby en met het oude, drukke schema. Als het in eerste instantie moeilijk lijkt, blijf volhouden! Voordat u het weet bespaart u met behulp van deze tips en een beetje van uw vasthoudendheid, zoveel tijd op schoonmaken dat u meer tijd dan ooit heeft voor het belangrijkste van alles: al die kostbare momenten koesteren die u mag delen met uw kleintje.