1. Handel de moeilijke klussen als eerst af. Niemand heeft op maandagen echt zin om te werken.  Als u echter die moeilijke eerste dag van de week goed besteedt, kan de rest van de week alleen maar makkelijker worden-  en dat betekent leuker. Doe zo veel mogelijk in het begin van de week, zodat wanneer uw uithoudingsvermogen aan het eind van de week op is, u meer tijd heeft om te ontspannen met uw baby. Krijg zo veel mogelijk gedaan met behulp van Desinfecteer middel van Dettolpharma voor oppervlakken. Met slechts één product worden vloeren, muren, apparaten enz. allemaal blinkend schoon. Maar u hoeft niet alles maandag te doen. Verspreid taken over de week, en bewaar de snelle, makkelijke taken, zoals de wc schoonmaken, voor later.

  2. Vraag om hulp als dat echt nodig is, ongeacht wat voor dag in de week het is. Af en toe zult u het gevoel krijgen dat u meer tijd nodig heeft om schoon te maken, zelfs al is het maar een uurtje, dus wees niet bang om dan een familielid of babysitter te vragen om voor de baby te zorgen.

  3. Streef niet naar perfectie. Een nieuwe baby krijgen maakt het bijna onmogelijk om uw huis in piekfijne conditie te houden. U kunt best een paar avonden vrijlaten om niets te doen behalve u kleintje voor uw eigen ogen zien opgroeien.

Onthoud, het hebben van een schoon huis is niet het enige dat bijdraagt aan een gelukkige thuisomgeving. Houd uw huis schoon genoeg om een veilige omgeving te waarborgen en doe het efficiënt met een wekelijks schoonmaakrooster, zodat u kunt focussen op leukere dingen.