Door de baby kunt u tijd te kort komen om het huis schoon te maken. Daarom is het extra belangrijk om een diepe reiniging te doen voor de komst van het kindje, wanneer u nog de energie hebt. Voor huisdierbezitters kan dierenhaar weghalen een heftig klusje zijn. Met de juiste schoonmaakmiddelen kan het echter simpel zijn, waardoor u genoeg tijd overhoudt voor andere klusjes. Om u hierbij te helpen, vertellen we over een paar essentiële schoonmaakmiddelen om van dierenhaar af te komen. Hierdoor zal de baby thuiskomen in een sprankelend huis.

Voor beginners is het handig om een stofzuiger te hebben met een HEPA filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Arresting. Deze filters verwijderen een zeer hoog percentage van luchtvervuiling. Dit resulteert in minder huidschilfers van huisdieren binnen het huis. Terwijl over de effecten van dierenallergenen bij jonge kinderen gediscussieerd wordt, is het beter om voor de zekerheid zo’n filter te gebruiken. Stofzuig regelmatig om dierenhaar en bijhorende allergenen te voorkomen. Het kan namelijk lastiger worden om deze te verwijderen, wanneer het zich heeft opgebouwd op stoffen bekleding, tapijten en vloering.

Voor het verwijderen van vuil op harde, niet-poreuze oppervlakten, kunt u Dettol Hygiënische doekjes proberen. Elke huisdierbezitter weet dat dierenhaar overal in het huis kan opduiken. Gebruik onze doekjes om deze omgeving schoon te vegen. Zo blijft uw huis schoon en kan uw baby makkelijk ademen.