Wanneer het moederinstinct zich ontwikkelt, zult u op zoek gaan naar dingen die u kunt ondernemen ter voorbereiding op de baby die binnenkort geboren wordt. Als u een hond heeft die u wel eens op moet pakken, is het waarschijnlijk het best om uw energie te steken in het zorgen voor een veilig en schoon huis dat klaar is voor de komst van de baby. Twee mogelijke gevaren zijn ongelukjes van de hond en hondenspeeltjes.

Ongelukjes van de hond opruimen:
Train uw hond goed en zorg dat hij op de juiste plek zijn behoeftes doet. Als het fout gaat, kan dat zorgen voor het ontstaan van gevaarlijke ziektekiemen in uw huis. Als de hond een uitzonderlijk ongelukje heeft gehad en een harde ondergrond bevuilt, gebruik dan Dettol allesreiniger om de omgeving schoon te maken. Onze allesreiniger garandeert u perfecte hygiëne, dus u kunt zeker zijn dat het uw baby beschermt.                                                                                                                 
Hondenspeeltjes schoonmaken:
Het kan even duren voordat kinderen weten dat hondenspeeltjes niet van hen zijn. Houd de speeltjes in de tussentijd schoon met dezelfde allesreiniger om een gezondere omgeving voor uw baby te creëren. Veeg de speeltjes regelmatig schoon met de allesreiniger, spoel met water en droog ze af voordat u ze teruggeeft aan de hond.

Volg deze tips om ervoor te zorgen dat uw hond geen potentieel risico vormt voor het nieuwe familielid. Met de juiste coaching en een periode van aanpassing, zal uw hond snel weer een beste vriend zijn wanneer de baby geboren is.