50 HEALTHY HOMES LANDING PAGE 1120X340

Een gezonde woning

Uw gids voor een hygiënisch schone en gezonde woning

Dettol heeft meer dan 80 jaar ervaring in de bescherming tegen ziektekiemen en we helpen u graag uw gezin gezond te houden. Daarom maken we producten die uw woning niet alleen schoon en fris houden, maar ook helpen uw gezin te beschermen tegen schadelijke ziektekiemen die ziektes kunnen veroorzaken. Voor alle informatie over gezond schoonmaken, hygiëne in huis en veel meer.

52 HEALTHY KITCHEN

Een gezonde keuken

Voor tal van gezinnen is de keuken het hart van de woning. Houd uw gezin gezond met de juiste keukenhygiëne, met een veilige voedselbereiding en de reinigingstips van Dettol.

54 HEALTHY BATHROOM 740X400

Een gezonde badkamer

Zeepresten, kalkaanslag, troep met bacteriën, schimmel en aanslag - de badkamer kan een opslagplaats hiervoor zijn. Uw gids voor een schone badkamer.

55 LAUNDRY 740X400

Healthy Laundry

Clothes can become contaminated with germs that may not be removed when we switch to lower wash temperatures. Learn how Dettol can keep your laundry healthy even at low temperatures

511 HOME HYGIENE HOTSPOTS 740X400

Hygiëne in huis

Ontdek waar de ziektekiemen zich schuilhouden in uw woning met onze hotspotzoeker

740X340your FAMILY

Hoe maakt u uw airconditioning schoon?

Ontdek hoe u uw airconditioning schoonmaakt met tips van Dettol®. En leer hoe belangrijk het is om een schone airconditioning te hebben in uw huis.

Boven